VRATAR CRVENIH ROKO MIKAČIĆ PRIJE DANAŠNJEG SUSRETA KOD URANIJE (16): NADAMO SE NASTAVITI NIZ NA JEDNOM OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U LIGI

Nogometaši Splita gostuju danas u Baškoj Vodi, u sklopu 7. kola Treće HNL Jug traže treću pobjedu u nizu. S druge strane stoji Urania koja još nema pobjedu ove sezone, momčad Ivana Radeljića nastojat će da to tako i ostane, a Crveni su uvjereni da su napokon na pravom putu, jer dobre igre u napadačkom dijelu u utakmicama u kojima je bilo pogrešaka i gubljenja bodova, sada su se svele na minimum te tako treba i dalje nastaviti. Nova prigoda je danas u Baškoj Vodi, a usput valja napomenuti da je domaći susret 8. kola s Neretvancem prebačen sa subote na nedjelju s početkom u 15.30. U konkurenciju za nastup nakon odrađene suspenzije zbog crvenoga kartona vraća se danas iskusni veznjak Jure Gale. U razmišljanjima Crvenih vikend je još daleko, fokus je na današnjem dvoboju koji je najavio mladi čuvar mreže Roko Mikačić koji je opet izborio jedinicu te dobio povjerenje stručnoga stožera.

  • Vezali smo dvije pobjede, a nadamo se da ćemo u srijedu taj niz nastaviti i ponoviti izdanja protiv Kamena i Junaka. Treba naglasiti da je gostovanje u Baškoj Vodi jedno od najtežih u ovoj ligi, Urania je uvijek neugodna iako to ljestvica trenutno ne pokazuje, ali mi ćemo dati sve od sebe da zadovoljimo naše navijače i priuštimo im još jednu pobjedu – poručio je Mikačić.
    Utakmica u Baškoj Vodi igra se danas s početkom u 16 sati, glavna sutkinja je Jelena Pejković s pomoćnicima Vicom Vidovićem i Marinom Barićem, četvrti arbitar je Josip Zec, dok je delegat na susretu Suad Šoše.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)