Trener Radeljić pred gostovanje u Hrvacama (nedjelja, 17 sati): Želimo zadržati najmanje treće mjesto, a danas nas čeka pravi derbi

Danas je pred nogometašima Splita jako velik izazov, izuzetno zahtjevna utakmica u koju Crveni ulaze kao trećeplasirana momčad Treće HNL Jug s tri pobjede u nizu i bez primljenoga pogotka, a zna se da treća pozicija vodi u doigravanje za viši rang. No, kako izravni suparnici Zmaj i Hrvace imaju utakmicu više za odigrati, momčadi Ivana Radeljića potrebna je pobjeda kako bi klub iz Parka mladeži držao sigurnu distancu. Za početak se trener Radeljić u najavi susreta s Hrvacama (danas, 17 sati) dotaknuo velike pobjede nad Neretvancem koju je prošlu subotu u Parku mladeži donio Mario Mornar u 89. minuti….

  • S naše strane je to bila izuzetno dobro energetski odigrana utakmica, nagradilo nas je da damo gol na kraju, premda smo ga po meni zaslužili i prije, jer smo cijelu utakmicu bili bolja ekipa – Radeljićeve su riječi o prošlom susretu.

U fokusu su sada Hrvace i zadržavanje najmanje trećega mjesta…

  • Mi smo to mjesto koje smo željeli, uhvatili, kao i kontinuitet. Imamo kvalitetu za tu poziciju i nećemo je tako lako ispustiti. A što se Hrvaca tiče, moram reći da su jako neugodan domaćin, bio sam trener tamo, a oni su kući izuzetno opasni, ali budemo li mi kako treba, nešto će se i nas pitati. Mi od svog sistema ne odstupamo, igramo isto kući i vani, pa ćemo tako i nastaviti. Hrvace su sigurno dobra ekipa, nisu slučajno dugo bili na drugom mjestu usprkos promjenama i trenutnoj krizi. Utakmica će biti teška i zahtjevna, oni su promijenili trenera. Bit će to derbi u svakom smislu te riječi, a mi idemo uzeti tri boda. Ići ćemo na pobjedu kao i svaku utakmicu.

Osvrnuo se trener na dosadašnji dio nastavka prvenstva…

  • Ako izuzmemo dvije utakmice koje smo kiksali kod kuće, ostalo je sve bilo na razini.

A gdje se vidite po završetku prvenstva?

  • Mi ćemo sve napraviti da izborimo Drugu ligu, a dugoročni cilj nam je na drugom mjestu prestići Neretvanac, ali minimalno zadržati ovo mjesto – zaključio je Radeljić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)