SPLIT – ZMAJ (0:1): MAKARANI IZNENADILI CRVENE U PARKU MLADEŽI

Split je poražen od makarskog Zmaja čemu se nije nadao, pogotovo nakon sjajnog preokreta u Opuzenu. Crveni su propustili materijalizirati trijum iz prošlog kola za uzlet na ljestvici protiv čvrstog Zmaja koji je iskoristio svoju prigodu. Počelo je šansom Ante Žužula u 4. minuti kada je pucao glavom točno u Jurića. Činilo se da Crveni imaju posjed i pritisak, ali su gosti iznenadili iz brze akcije kada je lopta došla do Rexhepija koji je pogodio za 0:1. Imali su domaći prilika i poluprilika do poluvremena preko Roka Vukušića, pa Krešimira Luetića dvaput i Lea Andrića. U nastavku je trener domaćih rotacija htio doći do preokreta, ali nije uspio. Split je bio bolji, više napadao, ali dvije prilike imali su gosti, a oba puta je spasio Roko Mikačić, prvo udarac Tomaša, onda i Brnića. Do kraja je još dva puta probao Luetić, ali Crveni nisu uspjeli doći makar do boda.

SPLIT – ZMAJ (M) 0:1
SPLIT – Stadion u Parku mladeži. Gledatelja 150. Sudac: Ante Znaor (Podbablje). Pomoćnici: Sarić i T. Barić. Delegatkinja: Dunić.
STRIJELAC: 0:1 Rexhepi (12).
SPLIT: Mikačić, Jelavić, Vukušić, Barada, Kukoč (od 69. Tarabarić, Gale, Šetka (od 71. Buble), Andrić, Luetić, Žužul (od 55. Mamić), Primorac.
TRENER: Ivan Tomičić.
ZMAJ: Jurić, Šalinović, Dan. Rašić, Lozina, Dam. Rašić, Tokić, Serdarević, Boban, Katić (od 62. Brnić), Tomaš (od 87. Marić), Rexhepi (od 70. Zekolli).
TRENER: Darko Vlatković
.

Split, 9.04.2022. –

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)