SPLIT POČINJE PRIPREME U PONEDJELJAK, PROZIVKA JE U 15 SATI U PARKU MLADEŽI NA KOJEMU ĆE ODIGRATI PET PRIJATELJSKIH DVOBOJA

Okupljanje, prozivka i prvi trening u sklopu priprema za nastavak sezone u Trećoj HNL Jug nogometaši Splita imat će u ponedjeljak u Parku mladeži s početkom u 15 sati. Trener Crvenih Ivan Radeljić sa svojim stožerom započet će pripreme koje će obaviti kod kuće u Parku mladeži, a na svom travnjaku odigrat će i pet prijateljskih utakmica koje su za sada dogovorene.

Prvi dvoboj na rasporedu je 26. siječnja s drugoligašem Varaždinom koji se priprema u Dalmaciji, 29. siječnja igra se s Dugopoljem pa potom 2. veljače s Imotskim. Petoga dana veljače na programu je utakmica s još jednim drugoligašem, podno Turske kule stiže Croatia Zmijavci, a 12. veljače je generalka za nastavak prvenstva protiv Hrvaca. Postoji mogućnost odigravanja još jedne utakmice 9. veljače, ali još nema potvrde hoće li se i s kim igrati.

Prvenstvo 19. veljače Split otvara gostovanjem kod OSK-a, pa igra derbi u Pločama protiv Jadrana LP, a tek 5. ožujka protiv Uskoka je prvi domaći službeni dvoboj s Uskokom. Momčad Crvenih ima ambiciju plasmana u viši rang, a trenutačno zauzima petu poziciju u poretku Treće HNL Jug. Što se kadra tiče, za sada je potvrđen samo dolazak obrambenog igrača Darija Barade iz Kustošije koji se vratio u Park mladeži .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)