SPLIT – HV POSEDARJE (0:0): CRVENI STVORILI VIŠE PRIGODA, ALI SU GOSTI USPJELI ODNIJETI BOD IZ PARKA MLADEŽI

Nogometaši Splita bili su bliže pobjedi po stvorenim prilikama protiv Hrvatskoga viteza, no na kraju je je ostalo 0:0, svakom po bod u susretu momčadi koje u posljednje vrijeme igraju u odličnoj formi. Gosti mogu biti zadovoljniji bodom po koji su došli, vidjelo se od starta da igraju na nulu, a Split je pokušavao napasti od samoga početka, nametnuo se posjedom i kreirao prigode. Prve dvije imao je na samom startu, najprije je Luka Kapetanović iz slobodnoga udarca dobro zagrijao Jurjevića, a malo potom je Ante Melvan umalo zabio glavom. Prvi udarac gosti su imali u 28. minuti kada je iz daljine tukao Tokić, ali je Roko Mikačić obranio. Potom je lijepu šansu imao Luka Buble, sve je za njega lijepo priredio Kapetanović, no šut je bio neprecizan. Mladi Marino Kukoč također se našao u šansi, ali je pucao u blok potkraj prvoga dijela. U 59. je Krešimir Luetić preko gola, a na drugoj strani je pokušao Kevrić, no nije bilo opasnosti. Malo nakon toga je Kapetanović bio u prigodi, Nakon toga je nastupio period kada je Split još više htio pobjedu, u prigodi su bili Roko Čović kojemu je obranio Jurjević, pa je Ivan Tomičić opasno tukao iz slobodnoga udarca, a na samom kraju je nakon kornera M. Kukoč mogao donijeti tri boda, ali se lopta nekontrolirano odbila od njega, pa je završilo bez pogodaka.

SPLIT – HV POSEDARJE 0:0

SPLIT – Stadion Park mladeži. Sudac: Lukša Klaić (Konavle). Pomoćnici. Trković i Babić. Delegat: Papak.

SPLIT: Mikačić, Jelavić, Čović, Barać, Melvan, M. Kukoč, Mamić (od 64. Gale), Buble (od 75. B. Kukoč), Luetić, Žužul (od 64. Babić), Kapetanović (od 80. Tomičić).

TRENER: Ivan Radeljić.

HRVATSKI VITEZ POSEDARJE: K. Jurjević, Klanac, J. Jurjević, Torbarina, Pedišić, I. Brkić (od 68. Gambiraža), Tokić, Rončević (od 86. Erstić), Jurić (od 90. Jurjević-Adžić), J. Brkić (od 90. Knežević), Rodić (od 46. Kevrić).

TRENER: Josip Butić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)