SPLIT DOČEKUJE NERETVU (17.30), MLADI ŽUŽUL NAJAVLJUJE NAPAD NA TRI BODA OD PRVE MINUTE ZA KRAJ SEZONE

Pred nogometašima Splita posljednje je kolo Treće HNL Jug, u Park mladeži stiže probuđena Neretva, ali domaći imaju plan sezonu završiti pobjedom. Utakmicu koja počinje u 17.30 sati, najavio je Ante Žužul, najmlađi igrač Splita i standardni prvotimac u momčadi Ivana Radeljića.

  • Naš protivnik je Neretva koja je nedavno promijenila trenera te u zadnja dva kola uzela šest bodova, pa je sasvim sigurno da u Park mladeži neće doći raširenih ruku. Mi idemo na tri boda, od prve minute moramo zaigrati agresivno i biti gladni pobjede. Kraj je sezone, a igramo kod kuće. Moramo završiti sezonu na najbolji mogući način da usrećimo navijače koji su nas bodrili na svakoj utakmici, kući i vani, uprkos složenoj situaciji su našli načina kako da budu uz nas i dugujemo im pobjedu za kraj – kazao je mladi Žužul.

PAROVI 33. KOLA

SUBOTA (17.30 sati)

SPLIT – Neretva
Neretvanac – HV Posedarje
Kamen – Zmaj M.
OSK – Zagora
Hrvace – Primorac B.
Urania – Sloga
GOŠK Dubrovnik – Vodice
Uskok – Zmaj M.

POREDAK: Jadran LP i Neretvanac po 57, Zagora 49, SPLIT 48, HV Posedarje 47, Uskok 46, Zmaj M. i Hrvace po 45, Urania 43, Sloga 43, Primorac B. 40, GOŠK Dubrovnik i OSK po 39, Neretva 37, Vodice 35, Kamen 34, Zmaj B. 30 bodova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)