SPLIT DOČEKUJE JADRAN LP (17 SATI), TRENER IVAN RADELJIĆ NAJAVLJUJE: TREBAMO SE RAZBUDITI

Nogometaši  Splita danas s početkom u 17 sati igraju jako važan dvoboj s Jadranom LP u Parku mladeži. Pred Crvenima je derbi s protivnikom koji je uvijek bio neugodan i konkurirao za više pozicija što je i Splitova ambicija. Trener Ivan Radeljić odradio je analizu prošlog susreta s OSK-om koji je na domaćem terenu završio 2:2 i svjestan je da za susret s Pločanima treba dati više.

–  Susret s OSK-om smo arhivirali i u potpunosti smo okrenuti Jadranu LP., spremali smo se čitav tjedan. Ne očekujem utakmicu s puno golova, uvjeren sam da će to biti susret u kojemu može odlučiti jedna lopta, jedan prekid i zato je ključ u koncentraciji. Možda je i dobro da nam upravo Jadran LP dolazi nakon kiksa, a ne netko drugi, pa da se svi skupa malo razbudimo  – poručio je Radeljić.

Susret je najavio i vratar Crvenih Pavao Vugdelija:

– Mislim da je ključ u našem pristupu, ali smatram da bismo trebali od početka napasti,  jer imamo dosta mladih i talentiranih momaka koji su tek počeli igrati Treću ligu i nemaju dovoljno iskustva što može biti problem ako se zatvorimo i čekamo. Očekujem da budemo kompaktni što nismo bili u prošloj utakmici, a velike stvari u kreiranju našeg napada priželjkujem od naših veznih igrača Jure Gale i Krešimira Luetića. Moramo zapeti od prve minute, biti koncentrirani i organizirani, jer bodovi neće sami doći, pogotovo ne protiv Jadrana LP koji je je jako dobra momčad – kazao je Vugdelija.

Utakmica u Parku mladeži počinje u 17 sati, a gledateljima zbog epidemiološke situacije ulaz nije dopušten.

Jure Gale u borbi za loptu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)