SPLIT ANGAŽIRAO ISKUSNOG VRATARA ANTONIJA KRAGIĆA, U PARKU MLADEŽI PREDSTAVLJEN I MATE GRABOVAC

Split je angažirao novog vratara, dogovor s klubom postigao je iskusni Antonio Kragić (29) koji je predstavljen u Parku mladeži nakon što se iz Austrije vratio u rodni grad. Također, službeno je predstavljen i Mate Grabovac čiji je transfer zgotovljen prije nekoliko dana, sada je samo stigao na prezentaciju na kojoj je bio prisutan trener Ivan Tomičić koji im je poželio dobrodošlicu u momčad.

  • Doveli smo iskusnog vratara što nam je bila želja, tražili smo čuvara mreže s iskustvom iza sebe koji će davati sigurnost obrani. Obrana će nam biti stabilna, pogotovo još s ovakvim vratarom. Defanzivno ćemo biti odlični i mogu samo reći da sam zadovoljan što smo ovaj dogovor uspjeli finalizirati. Nadamo se uspješnoj suradnji – poručio je trener Tomičić.

Kragić također nije krio zadovoljstvo angažmanom u Parku mladeži zbog činjenice što se vratio doma, ali prije svega zbog klupskih ambicija.

  • Eto nakon što sam bio u Austriji, dobio sam poziv iz Splita i ni trenutka nisam dvojio. Dogovorili smo se praktički za minutu. Prezentiran mi je plan napada na viši rang, a kako volim izazove, to me odmah privuklo i bilo mi je primamljivo. Vidim da će biti interesantno po ekipi koja se stvara, kao prvi stigao je Domagoj Franić, Petar Jović iz Croatije i Mate Grabovac iz Junaka. Kažem, privuklo me to što se razmišlja ozbiljno, što se vidi i po imenima koja dolaze – kazao je Kragić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)