RUDAR (L) – SPLIT (2:0): U LABINU OPROŠTAJ OD KUPA ZA OVU SEZONU

Split se oprostio od Kupa za ovu sezonu, Rudar u Labinu je slavio s 2:0, dojam je da je drugi gol pao iz zaleđa, taman da domaći odu na nedostižnu prednost. Split je bio puno bolji rival u drugm dijelu i imao svojih šansi, no presudilo je prvih pola sata kada su Labinjani imali 2:0. Prvi gol pao je nakon kornera Stepčića kada je u skoku bio najviši Načinović. Nakon toga je nekoliko uspješnih intervencija imao Roko Mikačić, a onda su domaći nakon jako sumnjive situacije došli do 2:0 kada je Macan izašao sam pred vrata Crvenih. Nakon toga je pokušao Frane Barać nakon kornera glavom, ali rezultat se nije mijenjao, pa još jednom slično Ante Melvan.
U nastavku su Splićani bili puno bolji i imali svojih šansi. Prvo je Ivan Tomičić imao slobodni udarac sa 20 metara pucao poviše vrata, a onda su prilike imali Marino Kukoč i Filip Kukić. Splitovci su zagospodarili terenom, ali malo nakon tog umjesto da sudac svirne penal, on je dosudio kontrafaul nakon starta na Luki Bubli. Poslije toga je Buble imao pokušaj sa 20 metara. Najbolju šansu da se Split vrati u igru imao je Josip Mamić nakon solo prodora sa 16 metara, ali je lopta otišla malo pokraj. Do kraja nije bilo uzbuđenja tek je Barać koji je zaigrao špica u drugom dijelu pokušao u nadoknadi.

RUDAR (L) TRANS EURO – SPLIT 2:0

LABIN – Igralište NK Rudar. Gledatelja 100. Sudac: Darko Jurčević (Cetingrad). Pomoćnici: Bučar i Balen. Delegat: Smokrović.
SPLIT: Mikačić, Barać, Čović, Melvan, B. Kukoč, Luetić (od 46. M. Kukoč), Mamić, Ožegović (od 69. Prančević), Buble (od 78. Vivodinac), Yun (od 46. Tomičić), Kapetanović (od 46. Kukić).
TRENER: Ivan Radeljić.
RUDAR (L) TE: T. Macan, Golja, Načinović, Kurtić, Licul, Giljanović, Boucaux (od 60. Bilić), Ban (od 67. Van Wey), Stepčić, Rudan (od 79. Pavlović), I. Macan.
TRENER: Zoran Škerjanec.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)