ROKO ČOVIĆ PRED SLOGU (15 SATI): ZNAMO DA SU ONI BEZ PORAZA, A NADAM SE DA SE TO VEĆ DANAS MOŽE PROMIJENITI

Nogometaši Splita danas su u Mravincima, od 15 sati čeka ih gostovanje u blizini kod momčadi Sloge koja još ne zna za poraz, a s druge strane Crveni su također u dobrom momentu, premda žale za tri boda i propuštenim šansama protiv Hrvatskoga viteza prošle subote. Jedan od dokapetana momčadi, mladi stoper Roko Čović smatra da u obrambenom segmentu moraju nastaviti u istom ritmu, a ofenzivnom iskoristiti stvorene prilike koje se eventualno ukažu.

– Najvažnije je da dobro igramo, u pozitivnom smo nizu, dobra je atmosfera na treninzima i u svlačionici. Cilj je nastaviti s ovako dobrim igrama, jedino šteta što protiv Hrvatskoga viteza nismo uzeli tri boda, jer smo po igri mogli. Mravince su nezgodno gostovanje, čeka nas Sloga koja još nema poraza, a nadam se da ćemo im mi nanijeti prvi. U utakmicu treba ući jako, otraga čvrsto, a prema naprijed kreirati šanse i zabiti ih što nam nije uspjelo protiv Viteza- najavio je dvoboj Čović.

Utakmica 12. kola Sloga – Split počinje u 15 sati, glavna sutkinja je Jelena Pejković s pomoćnicima Antom Prosom i Dinkom Kukuljem, četvrti arbitar je Stjepan Šušnjara, a delegat Vedran Šetka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)