PRIJATELJSKI SUSRET U IVANBEGOVINI: PREDSJEDNIK SLAVEN ŽUŽUL SASTAO SE S NEKADAŠNJIM SUIGRAČIMA

Razloga za duplo zadovoljstvo nakon pobjede nad Kamenom imao je predsjednik Splita Slaven Žužul, jer osim što su mu momci Ivana Radeljića podarili prvu ovosezonsku pobjedu, susreo se sa svojim starim suigračima iz Kamena. Prisjetili su se vremena od prije 40 godina kada je Slaven Žužul bio nogometaš i nastupao za klub iz svoga kraja. Pa je tako tijekom večere koju su za sudionike utakmice organizirali gostoljubivi domaćini, Žužul popričao sa starim prijateljima pa je tako nastala i zajednička fotografija. S njim na slici su Ante Kujundžić Pajdo, Žarko Kujundžić i Željko Ćelić, koji su nekada dijelili svlačionicu, a sada su malo podijelili uspomene.

  • Sjećam se odlazaka na utakmice, tada sam bio na prijelazu iz trećeg u četvrti srednje. Pamtim jedan detalj kada je Pajdo namještao ofsajd, a desnoga beka igrao je Ikičić, sada radi u Cice kao konobar. Pajdo mu je govorio Ikičiću “izlazi”, a on mu odgovorio “ako izađem, ostat će ovaj moj sam”, nije znao da radimo ofsajd zamku, a to je bio cilj. Pamtim i jednu utakmicu kada sam zaista dobro igrao i dva-tri puta suparnicima gurao loptu kroz noge i onda bi me uhvatio smijeh, a Pajdo me pitao “što se smiješ”, na kraju sam dobio žuti karton zbog toga. Čudio sam se što je ovo, nemaš pravo igraču gurnuti loptu kroz noge – pričao je Žužul nakon utakmice pa se onda u priču uključio i sam Pajdo.
  • Nakon toga su oni odbili loptu, sjećam se da sam 30 metara trčao dok suparnika nisam pokosio. I onda sam došao do centra i rekao Slavenu “mulac jedan, još jednom ovo napravi, dat ću ti pešćurinu”. Nakon toga se više nije smijao – kazao je Pajdo.
    Poslije zajedničke fotografije i prisjećanja na stare dane nastavilo se druženje sportskih prijatelja iz Kamena i Splita koji je ovaj put odnio pobjedu u čvrstoj utakmici punoj žutih kartona uz jedan crveni. Međutim, sve je završilo tako da su svi jedni drugima dali ruku i zajednički večerali, i to su te male čarolije koje pruža Treća HNL Jug, pa ste na terenu suparnici, a nakon utakmice prijatelji koji sudjeluju u ugodnom trećem poluvremenu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)