NOVI NAPADAČ SPLITA LEO ANDRIĆ O PRVIM DOJMOVIMA: “SMATRAM DA IMAMO MOMČAD ZA VIŠI RANG, JER DA NIJE TAKO, NE BIH NI DOLAZIO”

Odličan je osjećaj doći na Park mladeži, znam da su ambicije velike, smatram da imamo momčad za viši rang – prve su riječi koje je nakon dolaska u redove Crvenih izgovorio novi napadač Splita Leo Andrić (26) koji je prvi dio sezone igrao za Hrvace.

U Hrvacama je zabio devet golova, a sada se slikao s devetkom na dresu svoje nove ekipe. Ima vrlo dobru statistiku ove jeseni.

  • Za mene osobno je zaista ovo bila vrlo dobra polusezona, nadam se da ću tako nastaviti i da će biti još više golova sa Splitom, te da ćemo svi zajedno postići dobar rezultat.

Koliko poznajete nove suigrače, igrali ste protiv njih u Trećoj HNL, čak ste prošle sezone postigli dva gola u Hrvacama za pobjedu u uzbudljivoj završnici u kojoj je Split hvatao treće mjesto i plasman u kvalifikacija za Drugu HNL koje su mu naknadno uskraćene…

  • Eto potrefilo se tada da je ta utakmica protiv Splita bila jedna od boljih koju sam odigrao, ali Split je ipak na kraju ostvario plasman na treće mjesto, nisam ih spriječio. Sad kada sam član Splita nadam se da ću nastaviti pružati tako efikasne partije.

Zna se da je cilj Druga liga u kojoj imate iskustva?

  • Tako je, s Junakom sam igrao u Drugoj HNL, dva puta osvojio Treću HNL Jug. Smatram da svojim iskustvom mogu pomoći Splitu na tom putu, jer da nije tako, ne bih ni dolazio. Osobno sam ambiciozan, uvijek želim igrati što jače utakmice u što višem rangu i pomagati ekipi. Radujem se pripremama i utakmicama, na svakom treningu idem sto posto. Većinu starijih momaka u Splitu poznajem, znam i neke mlađe, a ostale sam već pomalo upoznao trenirajući s njima. Što se tiče ambijenta, poznajem atmosferu jer sam kao kadet bio član Splita, a sad mi se ostvarila želja da sam u prvoj ekipi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)