Lokica: Ovakva predstava nije dostojna prvoligaškog nivoa

Evo što su dvojica trenera kazala nakon uvjerljive pobjede Lokomotive protiv Splita u Kranjčevićevoj ulici
Split je porazom zaključio jesenski dio sezone, predstava Crvenih protiv Lokomotive bila je jedna od najlošijih u 20 prvenstvenih kola, što je priznao i trener Vjekoslav Lokica na konferenciji za medije nakon utakmice.

– Sreća da je došao kraj polusezone, današnja predstava nije dostatna prvoligaškog nivoa. Odigrali smo utakmicu bez htijenja i žara što najbolje oslikava prvi pogodak. Imamo loptu u svojim nogama, bez veze je izgubimo, tražimo zaleđe… Trebamo puno toga promijeniti, no jedina naša sreća je što je i Cibalija loša, te još uvijek imamo realne šanse biti deveti – kazao je Lokica koji nije zaboravio čestitati domaćinu.

– Lokomotiva je bila uvjerljiva, glatko su pobijedili, mi smo im to omogućili u prvih 15 minuta, a kasnije su samo priveli utakmicu kraju.

Upitan je što je razlog takvoj dekoncentraciji u obrani.

– Golman je tu prvi put u početnom sastavu, desni bek i lijevi stoper su 97. godište, Vasilj nije dugo igrao i teško je uz sve to zadržati koncentraciju.

Za kraj je izrazio nadu da će se situacija promijeniti do proljetnog dijela sezone.

– Svi to želimo, svi setome nadamo, valjda će se neke stvari pokrenuti – zaključio je Lokica.

Trener domaćih, Mario Tokić, nakon utamice je čestitao svojim igračima na izvedbi.

– Imali smo trud, zalaganje i na kraju smo ostvarili rezultat na kojem moram čestitati igračima. Znali smo da je Split dobra ekipa, bolje igraju nego što trenutno stanje na tablici pokazuje, ali bili smo svjesni da rani pogodak može otključati utakmicu. To se i dogodilo, a kasnije smo dominirali i zasluženo pobjedili – kazao je trener Lokomotive.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)