LEO ANDRIĆ JE NOVO NAPADAČKO POJAČANJE CRVENIH

Leo Andrić novi je igrač Splita, 26-godišnji napadač Crvenima pristupa iz redova Hrvaca za koje je i prvom dijelu prvenstva zabio devet pogodaka. S obzirom da već dugi niz godina igra vrlo dobro, a s Junakom je nastupao u Drugoj HNL kojoj Split teži, trebao bi biti pravo pojačanje.

  • U Leu smo dobili igrača kakvog smo tražili i vjerujem da će se brzo uklopiti i naš sistem igre i biti važan kotačić – rekao je trener Ivan Radeljić priliko predstavljanja nakon kojega je započeo drugi trening u sklopu priprema za nastavak sezone.

Andrić je zadovoljan što je došao u Park mladeži, zapravo se vratio jer je crveni dres nosio svojevremeno u konkurenciji kadeta tako da mu je poznata sredina u koju dolazi.

  • Jako mi je drago što sam pristupio Splitu, jer ambicija igrača je uvijek težiti natjecanju za viši rang, znam da klub ima aspiracije sljedeće sezone napredovati, a ja se nadam da ću svojim igrama na tom putu dati i svoj doprinos. Iza mene je dobra polusezona, nadam da ću tako nastaviti. Jedva čekam priključiti se momčadi i početi pripremati, a kroz prijateljske utakmice nadam se što prije uklopiti – poručio je Andrić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)