Kristijan Jakić: Trenutak nepažnje bio je dovoljan za veliko razočaranje

Nakon poraza u Vinkovcima razgovarali smo sa splitovim veznjakom  Kristijanom Jakićem.

“Pripreme za utakmicu kroz cijeli tjedan su bile izuzetno kvalitetne i detaljne jer smo znali da idemo na neugodno gostovanje gdje će naš suparnik imati publiku a nažalost i suce na svojoj strani.

Na suđenje se ne mogu izvlačiti jer smo po meni u utakmicu ušli dosta loše i nismo mogli povezati redove onako kako smo zamislili i nismo bili dobri onoliko koliko smo morali biti premda je svaki iole sumnjivi kontakt igrača presuđivan u korist domaćina.

Prije same utakmice znali smo da detalji mogu odlučiti njen ishod i to se  pokazalo istinitim na našu žalost.

Jedan trenutak nepažnje kod ubačaja u kazneni prostor koštao nas je gubitka itekako važnog boda.

Do kraja utakmice, bez obzira na igrača manje kod domaćina nismo uspjeli stvoriti nikakvu značajniju prigodu što se u narednim utakmicama mora popraviti.

Slijedeće kolo stiže nam prejaki Dinamo, utakmicu od koje možemo malo očekivati ali sasvim je sigurno da se nećemo predati i da ćemo dati sve od sebe kako bi izvukli za nas povoljan rezultat.

Na kraju krajeva, vrijeme je da nam i sreća prestane okretati leđa (smijeh).

Raspored do kraja sezone donosi nam dva teška gostovanja i dvije domaćinske utakmice u kojima moramo pokazati ono za što smo radili cijelu sezonu te se duboko nadam da nećemo razočarati naše navijače i upravu odnosno da ćemo osigurati ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)