KLUPSKO PRIOPĆENJE: PARK MLADEŽI JE ZA SPORTAŠE, IZLOŽBA PASA JOŠ JEDNOM JE DEVASTIRALA TEREN

Još jedna izložba pasa završila je na Parku mladeži. Onako kako smo i očekivali – s katastrofalnim terenom. Posljedice koje je ostavila izložba pasa na terenu u Parku mladeži su katastrofalne, jer nakon što su završili, a to je vidljivo na fotografiji, travnjak će se teško oporaviti još najmanje par mjeseci. Već od prošle godine upozoravali smo na problem održavanja ovakve vrste manifestacije na sportskom objektu gdje svakodnevno treniraju naraštaji sportaša koji bi trebali biti glavni prioritet. 
Veliki problem je i nesnosan miris koji se osjeti, a nadamo se da će gradske službe i organizatori održati svoju riječ te donekle urediti prostor za kojeg će trebati vremena da se vrati u prvotno stanje.
I prošle godine nakon izložbe uloženi su veliki napori za vraćanje travnjaka u prvobitno stanje, a ništa manje neće biti ni ove godine. Sportaši, a prosvjedovali su putem medija i atletičari ASK-a koji se također koristi stadionom, su ugroženi, natjecanje se približava, a slika Parka mladeži je sve samo ne lijepa.
Iz svega ovoga, samo se možemo nadati da će gradske službe imati razumijevanja i da ova manifestacija više neće biti na Parku mladeži gdje je mjesto sportašima i mladima koji su na ponos Splita i koji svakodnevno provode sate kako bi bili što uspješniji i bolji u onom što vole, a to je sport.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)