KAMP REAL MADRID FOUNDATIONA PROTEKAO USPJEŠNO

Djeca su pet dana uživala u kraljevskom nogometu

Već duže vremena u Splitu se očekivao događaj koji je razveselio mnoge ljubitelje nogometa, a posebno one najmlađe. Vijest o tome da kraljevski klub stiže u grad pod Marjanom nije mala stvar. Ipak, svi znamo da je Real Madrid zvučno ime u svijetu nogometa,a samim time diktira pravila nogometnog života. Svi veliki igrači Madrida velike su zvijezde i idoli mladim nogometašima širom svijeta. Svi bi oni jednog dana voljeli biti Ronaldo, Modrić, Ramos, ali realnost je realnost. Upravo zato ovakvi kampovi zamišljeni su kako bi dijete osjetilo duh kraljevskog kluba. Real Madrid na plemenit način želi djeci pružiti sve ono što im se čini nedostižno kad čuju to ime.

Kamp je počeo u ponedjeljak,a danas je službeno završio. Djeca su trenirala pet dana pod budnim okom Realovih trenera koji su izuzetno oduševljeni organizacijom kampa.

  • Fondacija Real Madrid klinike organizirana od strane Be free footballa, Adidas internationala i RNK Splita je izuzetno profesionalna s velikim standardima. Treneri imaju svu potrebnu opremu. Treneri asistenti imaju iskustvo i želju omogućiti djeci nezaboravno iskustvo. Jako smo zadovoljni što radimo s profesionalnim ljudima i što je sve u rangu naših očekivanja, poručio je Alejandro Casas, globalni menadžer za Adidas international

Glavni predstavnik Real Madrida za južnu Europu, Zlatko Marić također je zadovoljan. Kaže da djeca dobivaju samopouzdanje jer kad dijete osjeti da je s trenerom Real Madrida shvatit će da se snovi mogu ostvariti.

  • U ovo vrijeme djeca imaju mnogo izbora u mnogim drugim aktivnostima gdje im se teško odlučiti za jednu aktivnost jer ne znaju u čemu su najbolji. Ovo je prilika da otkriju svoje talente i mogućnosti i možda shvate da je nogomet njihova glavna aktivnost.

Predsjednik RNK Splita, Slaven Žužul kaže da su ovakvi projekti odlični za djecu i da bi ih trebalo biti sve više.

  • Nema ljepše stvari nego vidjeti kada je dijete sretno, a ja sam danas na terenu samo vidio sretna dječja lica. Lijepo je da se u ovakvim slučajevima nogomet gleda kroz prizmu onog što uistinu jest, a to je uživanje, posebno djeci.

Sve u svemu, djeca su se zabavljala, uživala i igrala nogomet. Sve je proteklo u najboljim očekivanjima, a treneri još moraju objaviti svoju listu najboljih igrača. Tko zna, možda sutra baš netko od njih zaigra u kraljevskom klubu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)