JURE GALE PRIJE PRIMORCA B. (DANAS, 13.30): ŽELIMO DOBITI ZBOG NAS, ALI I DA KAPETANA TOMIČIĆA U MIROVINU ISPRATIMO U STILU

Za kraj polusezone nogometaši Splita opraštaju se od natjecanja do veljače, ali ovo nije posebna utakmica jer se od nogometa oprašta dugogodišnji kapetan našeg kluba Ivan Tomičić. Utakmica je sama po sebi važna kako bi se uspješno završila polusezona, ali dodatnu draž donosi Tomičićev odlazak u igračku mirovinu, jer poznato je da će ostati u nogometu raditi kao trener. Važnosti utakmice svjesni su i momci Ivana Radeljića, a svima im je cilj da odlazak kapetana nudi ekstra motivaciju. Stoga je utakmicu najavio jedan od iskusnijih igrača, Jure Gale, koji je dugo dijelio svlačionicu s Tomičićem.

  • Naš cilj je polusezonu završiti pobjedom, to nam je imperativ, a sad kad znamo da se od nogometa oprašta kapetan Tomičić, onda imamo još i dodatni motiv. Želimo da njegov oproštaj od nogometa protekne na najbolji mogući način, odnosno uz pobjedu. Svi znamo kakav je Toma nogometaš, sportaš, kolega i na kraju moj prijatelj, stoga moramo zapeti još jače kako bismo upisali tri boda te da nam ode u nogometnu mirovinu u stilu. Isto, tako znamo da Primorac ima dobro ekipu, ali bismo mi na domaćem terenu trebali biti u prednosti i kada se zbroje svi motivi koje imamo, nemamo što drugo nego očekivati pobjedu, ali je moramo izboriti na terenu zajedništvom i dobrom igrom – poručio je Gale.

Utakmica 17. kola Treće HNL Jug Split – Primorac Biograd igra se danas s početkom u 13.30 sati, glavni sudac je Lukša Klaić s pomoćnicima Mikulom Štampalijom i Antom Severinskim, četvrti arbitar je Mišo Krešić, dok je delegat Renato Srna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)