JUNAK – SPLIT (1:0): MINIMALNI PORAZ CRVENIH NA GOSTOVANJU U SINJU

Split je doživio poraz u Sinju od Junaka, završilo je 1:0 za domaćine, a Crveni su bili bez nekolicine standardnih igrača. Počelo je udarcem Petra Šetke preko gola sa 20 metara, a onda je nakon toga Junak imao nekoliko situacija. U prilici je sa 7-8 metara iskosa bio Bašić-Šiško, ali je pucao pokraj vrata. Nakon toga je iz daljine pokušao Kekez, a za Split Luka Buble za Split. Još dvije prilike imali su do konca prvoga dijela domaći, kada je Masteliću izbliza obranio Roko Mikačić, te kada je Bašić-Šiško dobio loptu u prostor i onda sa 14 metara pucao pokraj gola.

Junak je u nastavku poveo nakon kornera koji je izveo Bašić-Šiško, a pred vratima se najbolje snašao Jandrek te pogodio iz blizine. Imali su domaći nakon toga protiv oslabljenog Splita još dvije prigode, Masteliću je zicer obranio Mikačić, a Zoungrana sa 16 metara pogodio vanjski dio mreže.

Split je bio blizu izjednačenja u 63. minuti kada je Leo Andrić pucao iskosa sa deset metara, ali je bio neprecizan. Nakon toga se domaćin malo povukao, a Split je u samoj završnici imao prigodu izjednačiti, ali je udarac Frane Baraća sa deset metara iz gužve otišao preko vrata. Ali i domaći su mogli povećati prednost, ali je Ivanišević pogodio vranicu sa 16 metara.

JUNAK – SPLIT 1:0

SINJ – Gradski stadion. Gledatelja 400. Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice). Pomoćnici: Kalinić i M. Barić. Delegat: Galac.

STRIJELAC: 1:0 Jandrek (53).

JUNAK: Ninčević, Vardić, Botica, Grabovac, Maganić, Zoungrana, Kekez (od 69. Cikojević), Vučković (87. Ivanišević), Bašić-Šiško, Jandrek (od 90. Vrdoljak), Mastelić.

TRENER: Mirko Labrović.

SPLIT: Mikačić, Babić, Barada, Barać, Bratim, Mamić, Gale (od 69. Sučić), Šetka (od 62. Tarabarić), Buble (od 55. Veić), Žužul, Andrić (od 69. Prančević).

TRENER: Ivan Tomičić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)