JOSIP MAMIĆ PRIJE ZAGORE (13.30): ZA POBJEDU U PARKU MLADEŽI MORAMO PONOVITI PRISTUP IZ PROŠLOG KOLA

Pred nogomtašima Splita je domaći dvoboj sa Zagorom u koji Crveni ulaze s četvrte pozicije osokoljeni odličnom igrom i uvjerljivom pobjedom u Hrvacama. Treneru Ivanu Radeljiću na raspolaganju su svi igrači, a jedan od njih je veznjak Josip Mamić, koji unatoč samo 18 godina, čini nezamjenjivog člana sredine terena. I on razmišlja na način da je najvažnije imati kontinuitet kako bi se klub što više primaknuo vodećim pozicijama.

– Moramo nastaviti s dobrim igrama i vezati pobjedu nakon što smo prošli Hrvace u našoj najboljoj utakmici sezone. Ukoliko budemo imali takav pristup i ponovimo slično izdanje kao u prošlom kolu ili i iz ranijih utakmica, onda ne bismo trebali strahovati za pobjedu. Zagora je vrlo dobra momčad, moramo biti na oprezu jer mogu biti nezgodni, ali vjerujem u tri boda. Pred nama su tri utakmice do kraja prvoga dijela, trebamo ih što bolje odraditi, a najbolje bi bilo započeti s pobjedom danas – poručio je mladi Mamić.

Utakmica Split – Zagora igra se s početkom u 13.30 sati, glavni sudac je Luka Liković s pomoćnicima Vicom Vidovićem i Romanom Radonićem, četvrti arbitar je Mišo Krešić, dok je delegatkinja Ana Gambiraža.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)