JELAVIĆ PRIJE ZMAJA (DANAS, 15.30): MORAMO SE BORITI JEDAN ZA DRUGOGA DA BISMO ZADRŽALI KONSTANTU

Nakon četiri uzastopne pobjede uz odličnu igru, momčad Ivana Radeljića u sklopu 9. kola Treće HNL Jug očekuje danas zahtjevno gostovanje kod Zmaja u Makarskoj. Split ima visoke ambicije, stoga je potrebno nastaviti s dobrim rezultatima, a dobru igru nadaju se prezentirati i protiv Zmaja. Susret je najavio mladi Domagoj Jelavić koji smatra da Crveni mogu do dobroga rezultat ukoliko ponove izdanja iz prethodne četiri utakmice.

  • Zaista smo u jako dobrom nizu, imamo četiri pobjede za redom i sad se trebamo boriti da tu konstantu održimo što duže možemo s dobrom igrom koja donosi rezultat. Nikako nas ne smije zavarati činjenica da je Zmaj u donjem dijelu tablice, jer su doma posebno dobri, a imaju kvalitetnu momčad i trenera. Međutim, mi znamo koje su naše kvalitete, pokazali smo da smo dobra ekipa i da se na terenu borimo jedan za drugoga, te ako bude tako i budemo pravi, onda ne bi trebalo biti straha za rezultat – poručio je Jelavić.
    Utakmica na Gradskom stadionu u Makarskoj počinje u 15.30 sati, glavni sudac je Ante Sočo s pomoćnicima Dinkom Kukuljem i Ivanom Tarašom, četvrti arbitar je Ante Znaor, dok je delegatkinja susreta Ana Gambiraža.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)