JAKO dobra suradnja: RNK Split produljio ugovor s dobavljačem opreme za još tri godine

Nastavljena je suradnja RNK Split sa dobavljačem opreme, tvrtkom JAKO SPORT d.o.o. Hrvatska  koja odijeva klub iz Parka mladeži i moglo bi se reći da se radi o – jako dobroj suradnji. Ugovor o opremanju Splita produljen je za još tri godine što simbolizira broj 3 na dresu koji je iz ruku predstavnika tvrtke JAKO SPORT Stipe Glavinovića primio jedan od naših osmorice mladih igrača, najstariji među niima – Argentinac Valentin Alvarez. Za potrebe svečanosti nakon potpisa ugovora s kojom je Split riješio pitanje tehničkog sponzora na razdoblje od tri godine sudjelovali su još naši prvotimci i talenti na koje klub u budućnosti i te kako računa. Osim Alvareza, bili su tu još talentirani prvotimci Ante Žužul, Josip Mamić, Vicko Ožegović, Roko Čović, Južnokorejac Gyeongwon Yun te Luka Protega i Domagoj Jelavić koji su pozirali na stadionu u Parku mladeži.

Tko zna, možda u budućnosti netko od njih ostvari zapaženu ulogu u Splitu te kasniju dobru karijeru, jer Splitov rad s mladima, klupska Omladinska škola, poznata je po stvaranju igrača koji su ostvarili sjajne karijere. Jedan od njih je i Splitov ponos Ante Rebić koji nosi dres reprezentacije, a uz to je i stožerni igrač Milana.

Osim njega, Splitov Jako dres nosio je i Marko Rog koji je transferiran u Dinamo što je do dana današnjega rekordni prijelaz u Prvoj HNL, pa je sada u Serie A, baš kao i Amir Rrahmani, a treba spomenuti i Kristijana Jakića koji je također prošao kroz Park mladeži te Antu Majstorovića koji je u Kini. Uglavnom, potpis nastavka suradnje Splita s Jakom, još je jedan dokaz da se klub diže, a pobjedom u Baškoj Vodi kod Uranije skočio je do četvrtoga mjesta i s pravom mašta o toliko željenim kvalifikacijama za Drugu ligu kako bi se napravio još veći iskorak.