IVAN PRIMORAC PONOVNO U SPLITU, POLIVALENTNI IGRAČ OD DANAS U KADRU TRENERA IVANA TOMIČIĆA

Ivan Primorac je novi/stari član Radničkog nogometnog kluba Split, polivalentni 25-godišnji igrač danas se stavio na raspolaganje treneru Ivanu Tomičiću te odradio prvi trening s ostatkom momčadi nakon što je obavio službeno predstavljanje u svečanom salonu na Parku mladeži. Primorac nije igrao nogomet od prošle sezone, napravio je stanku zbog privatnih obveza, a sada se rado odazvao pozivu Crvenih za povratak.  Nema sumnje da će momčadi koju vodi Tomičić pomoći svojim iskustvom i učinkom, jer je prošle sezone sa 11 pogodaka bio najbolji klupski strijelac.

  • Danas je zaista poseban dan i iznimno sam sretan jer nam je u ekipu došao igrač koji, kada je spreman, po mom mišljenju jedan od najboljih igrača lige. Nadam se da će nam on donijeti dimenziju više do kraja ove sezone kako bismo ostvarili naš cilj. Mogu ga koristiti na više pozicija što je svakako dobitak, te gdje god da ga stavite igrati, on će napraviti svoje, je r dobili smo natrag pravoga igrača koji će se staviti za ekipu – nije zadovoljstvo skrivao Tomičić.

Jednako sretan što ponovo oblači kopačke i odijeva crveni dres je i sam Primorac.

  • Htio bih zahvaliti treneru i upravi na povjerenju, a nadam se da ću ispuniti sve njihove zahtjeve. Dat ću od sebe maksimum maksimuma za klub i trenera. Nadam se da ćemo ostvariti rezultat i dobar plasman, ono što svi želimo, a to je ulazak u rang više. Igrat ću na bilo kojoj poziciji koju trener odredi, to nije nikakav problem, jer se stavljam na raspolaganje i za ono što je najbolje za klub. Moram se što bolje spremiti, uhvatiti korak s ekipom i najbolje moguće odradio preostali dio prvenstva. – poručio je Primorac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)