Ivan Pešić: Ostajem u Parku mladeži, želim pomoći klubu na proljeće

Brzonogi napadač postigao je dogovor s Upravom kluba
Ivan Pešić ostaje u Parku mladeži. Proteklih dana spominjao se mogući odlazak ponajboljeg igrača Crvenih iz Parka mladeži, međutim danas je Pešić sjeo za stol s predsjednikom kluba Slavenom Žužulom, a sastanak je zaključen na obostrano zadovoljstvo.

Odlična je ovo vijest za Split, ali i za trenera Vjekoslava Lokicu koji Pešića smatra jednim od ključnih igrača u svojoj momčadi.

Splitova Uprava je tako nakon dogovora s kapetanom Tomislavom Dukom, Ivanom Jukićem i Božom Mikulićem, pronašla zajednički jezik i se Pešićem, nakon čega možemo reći da Crveni u nastavak sezone definitivno neće ući oslabljeni jer ostanak najboljih igrača je najveće pojačanje za proljetni dio prvenstva.

– Zahvaljujem se klubu, predsjedniku Slavenu Žužulu i mom prijatelju Davoru Radiću. Drago mi je što smo postigli dogovor, od početka je želja bila da ostanem u Parku mladeži i pomognem klubu u nastavku sezone. Nadam se da ćemo se pojačati tijekom stanke, odraditi dobre pripreme, a onda na proljeće pokazati da ne pripadamo poziciju koju trenutno zauzimamo. Drago mi je što su i ostali prvotimci odlučili ostati i pomoći klubu jer samo zajedno možemo ostvariti cilj koji smo zacrtali – kazao je nam je Pešić.

Slaven Žužul također nije krio zadovoljstvo nakon dogovora s jednim od najboljih igrača Splita.

– Najvažnije je da smo svi zadovoljni – Ivan, mi i cijeli klub. Zajedno idemo u nastavak sezone i to je trenutno najbolje rješenje za Split – kratko nam je prokomentirao prvi čovjek Crvenih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)