HRVATSKI VITEZ – SPLIT 1:0: PORAZ U POSEDARJU, SPOJNICA U ZAVRŠNICI SPRIJEČILA OSVAJANJE BAREM BODA

Split je poražen u Posedarju u utakmici u kojoj je zaslužio barem bod u nastavku susreta kada su pritisnuli domaćina te tražili preokret, a ovako je ispalo da je presudio pogodak K. Torbarine iz 20. minute nakon jako sumnjive situacije, jer Crveni su tražili zaleđe, ali je zastavica ostala spuštena.

Kao raritet valja izdvojiti da je sudac Marko Bilušić žuti karton pokazao čak 17 puta (deset Hrvatskom vitezu, sedam Splitu), ali i jedan crveni domaćima u 81. minuti, iako je bio elemenata da to napravi i čak u samom početku susreta. Međutim, prvu priliku na utakmici imao je Split u 12. minuti kada je prigodi bio Leo Andrić, ali nije uputio šut kako je želio. Još je u prvom dijelu nakon prekidau prigodi je bio i Ivan Primorac, dok je za domaće u završnici pogodak mogao postići Brkić, ali mu je obranio Roko Mikačić.

U nastavku je Split imao posjed te pokušavao do gola, priliku je u 68. imao još jednom Andrić, pa su gosti u naletu napada Crvenih imali zicer koji je promašio Ivandić. Luka Buble probao je iz daljine, a onda su domaći ostali s desetoricom, a Split je stvorio najbolju prigodu kada je Krešimir Luetić ubacio, a nakon šuta glavom Darija Barade, lopta je u 87. minuti pogodila spojnicu grede i vratnice te je rezultat ostao nepromijenjen.

HRVATSKI VITEZ – SPLIT 1:0

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Gledatelja 500. Sudac. Marko Bilušić (Šibenik). Pomoćnici: Štampalija i Pavlinović. Delegat: Ćelić.

STRIJELAC: 1:0 K. Torbarina (20).

HRVATSKI VITEZ: Fejzić, Jurjević, Tokić, D.Torbarina, Pedišić, Brkić (od 67. Ivandić), Begonja, Gambiraža, Zdrilić, Rončević (od 75. Kevrić), K. Torbarina.

TRENER: Darko Vukić.

SPLIT: Mikačić, Barada, Barać, Primorac, Kukoč, Luetić, Gale (od 89. Mamić), Buble (od 89. Šetka), Ožegović (od 56. Babić), Andrić, Žužul (od 68. Tarabarić).

TRENER: Ivan Tomičić.

CRVENI KARTON: Tokić (81-drugi žuti).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)