DOMAGOJ FRANIĆ NOVI IGRAČ SPLITA: ”SRETAN SAM ŠTO SAM U STAROM JATU”; TRENER IVAN TOMIČIĆ: ”DOBILI SMO PRAVOG LIDERA S PRVOLIGAŠKIM ISKUSTVOM”

Split je angažirao prvo pojačanje za novu sezonu, ugovor s klubom potpisao je Domagoj Franić (28) koji je zapravo povratnik u Park mladeži jer je prošao Omladinsku školu Crvenih s kojima je upisao prve seniorske minute, a kasnije igrao u nizu klubova. U Split dolazi nakon angažmana na Kosovu i ima veliku želju početi s pripremama i natjecanjem u svom klubu.

  • Sve sam jako brzo dogovorio sa predsjednikom Splita Slavenom Žužulom i vratio se kući. Nakon igranja u prvim ligama u Hrvatskoj, Češkoj, BiH te sada na Kosovu, odlučio sam doći doma, vratiti se u staro jato. Želja mi je pomoći koliko god mogu da se Split vrati tamo gdje pripada, a paralelno ću se uhvatiti i trenerske škole. S trenerom Ivanom Tomičićem se jako dobro poznajem, generacija smo – kazao je novi stoper Splita.

Zadovoljan prvim poslom u prijelaznom roku je i trener Ivan Tomičić koji smatra da je u Franiću dobio igrača koji će mu itekako biti od koristi.

  • Presretan sam što smo u momčad doveli tako jednog iskusnog prvoligaškog igrača s golemim iskustvom, a u Splitu se praktički odgojio. Vjerujem da će mi on biti produžene ruka na terenu sa svojim karakterom, znanjem i radom. Nadamo se dobrim rezultatima, jer smo u njemu dobili stup obrane i lidera za iduću sezonu – rekao je trener Tomičić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)