DANAS SA USKOKOM U PARKU MLADEŽI (15 sati): MIRNO I STRPLJIVO MORAMO DOĆI DO ŽELJENOG ISHODA KAKO BISMO RAZVESELILI NAŠE NAVIJAČE

Nogometaši Splita u 20. kolu su konačno domaćini u Parku mladeži u drugom dijelu prvenstva nakon dvije utakmice izvan svog terena na kojima su uzeli tri boda, današnji dvoboj s Uskokom je vrlo važan za držanje priključka s vrhom. Susret je najavio krilni napadač Splita Ante Žužul.

  • Nakon dva susreta u gostima, okrećemo se prvoj domaćoj utakmici u polusezoni protiv Uskoka. Igramo napokon pred domaćim navijačima i to nas raduje, kao što bi bilo lijepo da ih razveselimo s pozitivnim ishodom. Čeka nas teška i borbena utakmicu u koju moramo ući sa stopostotnim angažmanom, jer to je jedini put prema cilju u ovom susretu. Najvažnije je da budemo mirni i strpljivi, ali isto tako moramo uživati u igri jer na taj način možemo do željenog ishoda pa da obradujemo naše vjerne navijače – poručio je mladi Žužul.

Utakmica Split – Uskok igra se s početkom u 15 sati, glavni sudac je Christian Vrdoljak s pomoćnicima Ivanom Tarašom i Marinom Barićem, četvrti arbitar je Karlo Marić, a delegat susreta Josip Viduka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)