Crveni danas u Makarskoj, Mornar najavljuje: Idemo po novu pobjedu i ispunjenje cilja

Nogometaši Splita danas s početkom u 17.30 sati igraju pretposljednju utakmicu sezone Treće HNL Jug, put ih vodi na derbi kod Zmaja u Makarsku. Crveni sezonu žele završiti na trećem mjestu, a takve ambicije najavljuje i Mario Mornar koji u drugom dijelu zapovijeda obranom Splita. Momčad Ivana Radeljića je po osvojenim bodovima u ovoj godini na vrhu, a naravno da tu želi i ostati.

  • Nekoliko posljednjih utakmica, a pogotovo derbi s Jadranom LP koji smo dobili, pokazatelj su da smo u odličnoj formi. U momčadi je vrhunska atmosfera nakon dobrih rezultata, a naša nakana za utakmicu u Makarskoj je jasna. Idemo je dobiti, uzeti tri boda i ponavljam, u odličnoj smo formi, a gledamo u pravcu ispunjenja cilja koji je postavljen na polusezoni, a to je najmanje treće mjesto. Drugačije je kada sezonu završiš kao treći, nego šesti ili sedmi. Svoj cilj, biti treći, na terenu moramo ostvariti, jer bi nam to predstavljalo osobno zadovoljstvo, a ujedno bismo ostvarili i klupski cilj. Dolazimo po tri boda, odlični smo kao ekipa i izuzetno mi je drago što sam dio ovoga kolektiva – poručio je Mornar prije puta u Makarsku.

PAROVI 33. KOLA – SUBOTA (17.30 sati): Zmaj M. – SPLIT, Zagora – Hrvace, Primorac (B) – Neretvanac, Vodice – Uskok, Sloga – GOŠK Dubrovnik , Neretva – OSK, Jadran LP – Kamen (P), Hrvatski vitez – Urania.

POREDAK: Jadran LP 56, Neretvanac 54, Hrvace 48, SPLIT 47, Zagora 46, Uskok 45, HV Posedarje 44, Zmaj (M) 43, Primorac B. 40, Sloga, GOŠK Dubrovnik i OSK po 39, Vodice i Neretva po 34, Kamen (P) 33, Zmaj (B) 30 bodova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)