CRVENI DANAS (17.30) PROTIV OSK-A U PARKU MLADEŽI OTVARAJU SEZONU, NA TRIBINE SE MOŽE S COVID POTVRDOM

Pred nogometašima Splita je danas otvaranje nove sezone, u Park mladeži u sklopu 1. kola stiže OSK, a početak susreta je u 17.30 sati. Momčad Ivana Radeljića jedva čeka početak lova na bodove, a klupske ambicije su nepromijenjene. Samu utakmicu najavio je jedan od kapetana Crvenih, Frane Barać koji je naglasio da je početak jako bitan:

  • Start je u sportu jako važan, poklopilo se da prvu utakmicu igramo doma što je dobro jer su Trećoj HNL Jug sve utakmice u gostima teške, stoga kao i uvijek idemo na pobjedu, trebaju nam tri boda. OSK poznajemo jako dobro, u drugom dijelu prošle sezone smo kod kuće odigrali 2:2, premda smo bili puno bolja ekipa na terenu. Njima su otišli neki igrači, ali sigurno su kvalitetni kao momčad i vrijedni maksimalnog respekta, ali mi ćemo odmah krenuti po pobjedu jer nas ništa osim toga ne zanima. Nadamo se osvajanju tri boda kako bismo u prvenstvo ušli kako treba – poručio je Barać.
    Susret počinje u 17.30 sati, glavni sudac je Teo Pavić. Po naputku Stožera civilne zaštite okupljanja iznad stotinu osoba su moguća, pa je tako moguće i prisustvo gledatelja, a Crvenima će dobro doći podrška s tribina. Uvjet za ulazak na stadion je posjedovanje valjane Covid potvrde, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)