Akrapović: Ne taktiziramo, idemo igrati utakmicu i pokazati se u najboljem svjetlu

RNK Split 9. travnja nastupa na Gradskom vrtu u Osijeku u sklopu 27. kola MAXtv nogometne lige protiv istoimenog domaćina, danas je na Parku mladeži ususret utakmici održana press konferencija.

Trener Bruno Akrapović naglasio je kako ih u Osijeku očekuje vrlo teška igra te da se ovaj tjedan koncentrirao na podizanje pozitivne atmosfere i usmjeravanje prema novom izazovu u Osijeku.

– Osijek ima kvalitetno posloženo ekipu, imaju jedan “lauf”. Ide im jako dobro. Imaju dva jako dobra napadača na koje treba izrazito paziti, dobru tranziciju prema naprijed, stasite momke u obrani tako da nas ne čeka niti malo lak zadatak, ali imamo i mi igrače koji su voljni pokazati se u najboljem svijetlu. – kaže Akrapović.

Bod u Osijeku očekuje i smatra da je jako važan.

– Bod uz dobru igru je uvijek dobar, pogotovo protiv ovakvih ekipa s vrha, a mi nismo u situaciji da nešto taktiziramo nego idemo jednostavno igrati utakmicu i pokazati se u najboljem svijetlu.

 Nema Pešića, tko još nedostaje?

– Pešić je kartoniran, Tomčić je virozan pa ćemo vidjeti kako to ide do nedjelje. Imamo još vremena, a svi ostali su tu. Raduje me da Škvorc pravi prve korake prema ozbiljnijem oporavku, Perković također. Možemo njegove usluge uzeti u obzir tako da imamo malo više mogućnosti da nešto primijenimo.  Vidović još ne, ali njegova je želja da danas proba opet, ali ne želim dečku nikakav pritisak praviti. Voljan sam i željan čekati. – zaključio je Akrapović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)