Akrapović i Pavlovski ususret jednoj od najvažnijih utakmica sezone

Radnički nogometni klub Split je održao press konferenciju povodom nedjeljne utakmice u Vinkovcima
U sklopu 32. kola MAXTv 1. HNL RNK Split igra protiv HNK Cibalije na  vrućem terenu u Vinkovcima gdje domaćin hvata zadnje slamke spasa za ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa.

Svoja očekivanja i razmišljanja na spomenutu utakmicu iznjeli su trener Akrapović i Marko Pavlovski.

Za trenera Akrapovića ovo je utakmica od vrlo velikog značaja za obje momčadi dok je želja Splita zadržati bodovni razmak ili ga eventulno povećati.

– Na treningu se radi izuzetno kvalitetno te s pravom možemo očekivati dobre igre i mirniji rasplet preostalog dijela sezone.Svi igrači su na raspolaganju izuzev kartoniranih Ugrine i kažnjenog Pešića čiju kaznu definiram kao rigoroznu kada se u obzir uzme da je to prvi karton u karijeri Pešića te da se isti odmah poslije utakmice ispričao sucu za svoje neprimjereno verbalno ponašanje.Ekipa Cibalije ima izuzetno dobru napadački orijentiranu momčad s igračima poput Mišića, Baše, Glavice i povratnika, kapetana Vitaića” – rekao je trener Splita.

Veznjak Splita Pavlovski naglašava sjajnu atmosferu u momčadi te kako svi s nestrpljenjem očekujemo ovu važnu utakmicu ako ne i najvažniju u ovoj sezoni.

– Očekujem ne tako lijepu utakmicu za gledanje već borbenu koja o puno toga odlučuje.Priprema same utakmice je posebna jer je u njoj veliki ulog te smo istu shvatili jako ozbiljno.Forma u zadnjim kolima nam je u uzlaznoj putanji i nadamo se realizaciji prigoda te bi isto tako bili zadovoljni podjelom bodova, no idemo po puni plijen. Psihološki smo dobro pripremeljni te imamo određenu  prednost nad vinkovčanima jer je njima ovo posljednja prigoda za ostanak u ligi. – rekao je.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju (7.05.) u 19.00 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)