Ako voliš crvenu boju, osiguraj pretplatu svoju!

Od ovoga četvrtka u prodaji su pretplate za tekuću sezonu Treće HNL Jug za Splitove domaće utakmice – navijači, simpatizeri, svi koji vole crvenu boju mogu je nabaviti u prostorijama Omladinske škole svakim radnim danom od 9 do 12 sati. Ulaz u Omladinsku školu nalazi se sa sjeverne strane pomoćnog igrališta, podno Turske kule. Također, pretplata će se moći kupiti i na sam dan utakmice, već od ove subote kada nam u goste dolazi Hrvatski vitez Posedarje.

Utakmica je na rasporedu u 15 sati, a pretplatu možete kupiti već sat prije početka, odnosno do samoga starta utakmice, na prodajnom mjestu pokraj ulaza gdje se inače uzimaju karte. Do kraja prvenstva je ostalo 12 domaćih utakmica, a Vi kupnjom možete povećati brojnost navijača na tribinama u cilju kako bi klub imao Vašu podršku u ispunjenju zajedničkog cilja, a to je plasman u viši rang. Cijena pretplate iznosi 200 kuna.

Razlog što su u prodaji tek sad leži u činjenici što je na početku prvenstva bilo neizvjesno hoće li se igrati s publikom.

Pretplatom za sezonu 2021/22 osiguravate ulaz za sve domaće utakmice, pa tako i prijateljske susrete koje klub bude igrao u Parku mladeži, a također i eventualne kvalifikacijske za Drugu HNL kojoj se svi nadamo. 

Molimo sve zainteresirane da se prethodno jave u inbox službene Facebook stranice RNK Split oko dogovora ili možebitnih dodatnih informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš RNK Split

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)