LUKA BUBLE PRIJE DERBIJA S NERETVANCEM (15.30): ZA NASTAVAK NIZA TREBAMO PRAVI PRISTUP

Pred nogometašima Splita danas poslijepodne je derbi susret s Neretvancem, vrlo važna utakmica u koju Crveni ulaze s tri pobjede u nizu. Momčad Ivana Radeljića odigrala ih je na jako visokoj razini, približila se samom vrhu te s takvim rezultatima i igrama želi nastaviti dalje. Prva prepreka na tom put je uvijek nezgodni Neretvanac, no mladi ofenzivac Splita Luka Buble, koji je najavio susret, smatra da zna u čemu je ključ uspjeha.

  • Zaista smo u dobrom nizu, vezali smo tri pobjede i sad samo tako treba nastaviti i dalje. Utakmica s Neretvancem je derbi, trebamo joj pristupiti na pravi način, mislim da onda be bi trebalo biti straha što se rezultata tiče. Znamo da je Neretvanac dobra momčad, imaju poput nas dosta mladih igrača te očekujem tvrdu utakmicu – poručio je prije derbija Buble.
    Utakmica u Parku mladeži igra se s početkom u 15.30 sati, glavni sudac je Ivan Vukančić s pomoćnicima Josipom Katušom i Goranom Agičićem. Četvrti arbitar je Zvonimir Sinovčić, dok je delegat susreta Igor Mimica. Ulaznice se prodaju po cijeni od 20 kuna, a ulazak na stadion gledateljima je moguć jedino uz valjanu COVID potvrdu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)